Grootste verkeersschool in de regio Hoog slagingspercentage Geen wachttijden

Rijlessen in Zevenaar bij De Kinkelder Rijopleidingen.

Wanneer je start bij De Kinkelder Rijopleidingen stap je bij een deskundige instructeur in de auto. Rijinstructeurs bij De Kinkelder Rijopleidingen houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk het felbegeerde rijbewijs te laten halen. Start nu ook met rijles in Zevenaar en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

De Kinkelder Rijopleidingen is al 45 jaar het vertrouwde adres voor je rijopleiding in Zevenaar, wij zijn de oudste en grootste verkeersschool in de Liemers. Wij zijn een professionele verkeersschool, al onze instructeurs krijgen regelmatig bijscholing om hun hoge standaard steeds weer te verbeteren. Al jaren haalt daardoor De Kinkelder Rijopleidingen ook een slagingspercentage dat ver boven het CBR gemiddelde ligt!

Woon je in Zevenaar en ben je op zoek naar een rijschool waarbij je je rijbewijs kunt halen? Meld je dan aan bij De Kinkelder Rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor: rijbewijs B, E, Caravan training, Opfris cursus en specialistische rijlessen (ADHD, Autisme),automaat.

Rijbewijs halen in Zevenaar?

 Leren rijden in Zevenaar? Kom dan lessen bij De Kinkelder Rijopleidingen.

Door onze  jaren lange ervaring kennen we alle kneepjes van het vak. Graag leren wij jou alles op het gebied van rijden.

Rijschool De Kinkelder past zich aan.

 Rijschool De Kinkelder is een flexibele rijschool die zich aanpast aan jouw wensen. Wil je graag vlot je rijbewijs halen, dan zorgen we ervoor dat je veel lessen kunt afspreken in een korte periode. Heb je andere voorkeuren, dan passen we ons hierop aan.

12 redenen om voor de Kinkelder te kiezen

 • Geen wachttijden

 • Elke week lessen

 • Professionele verkeersschool

 • Hoog slagingspercentage

 • Vaste rijinstructeur

 • Gegarandeerde kwaliteit

 • Gratis proefles

 • Verschillende lespakketten op maat

 • Heldere afspraken

 • Speciaal opgeleide instructeurs voor ADHD, Autisme

 • 45 jaar ervaring

 • Lessen in nieuwe Audi’s

Lespakketten bij De Kinkelder Rijopleidingen

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij De Kinkelder. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een klein lespakket of een uitgebreid lespakket voor spoedopleidingen ben je bij De Kinkelder ook aan het goede adres.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Neem contact met ons op:  085 – 06 06 113

Start pakket
€ 870.==

Actie pakket
€ 1325.==



Small pakket
€ 1497.50

Top pakket
€ 1932.50

Master pakket
€ 2367.50

Aantal lessen

20

26

30

40

50

Vaste instructeur

Nieuw lesauto

Vanaf 16.5 jaar

Snel beginnen

Inclusief praktijkboek
t.w.v. € 26.00

CBR kosten
Praktijkexamen

Mogelijkheid TTT voor
€ 122.50 tijdens twee pakket lessen

Diner voor 2 personen

Maak kans op
€ 1750.00

Meer informatie over startpakketMeer informatie over actiepakketMeer informatie over ssmallpakketMeer informatie over toppakketMeer informatie over masterpakket
Gratis proefles Gratis proefles Gratis proefles Gratis proefles Gratis proefles