Winkelwagen

SpecialistischOpfriscursus

Opfriscursus

SamenvattingOpfriscursus voor rijvaardigheden

Zelfverzekerd Rijden

Indien je onzeker bent over je rijvaardigheden in het hedendaagse verkeer, heeft De Kinkelder Rijopleidingen de perfecte oplossing voor jou. Onze opfriscursus is specifiek ontworpen om je zelfverzekerdheid achter het stuur te herstellen.

In de moderne verkeersomgeving ervaren steeds meer bestuurders een gebrek aan zelfvertrouwen. Zowel oudere bestuurders, die vasthouden aan verouderde gewoonten, als nieuwe rijbewijsbezitters missen soms essentiële vaardigheden. Dit kan potentieel gevaarlijke situaties veroorzaken.

Herontdek Je Rijvaardigheden

Ongeacht of je een beginnend bestuurder bent of al vele jaren ervaring hebt, onze op maat gemaakte rijles opfriscursus biedt de oplossing. We concentreren ons op het opfrissen van de basisregels, defensief rijden, parkeertechnieken en omgaan met complexe verkeerssituaties.

Onze cursus helpt je om je rijvaardigheden te versterken, waardoor je met meer zelfvertrouwen de weg op kunt en deze veiliger kunt delen met andere weggebruikers.

Veiligheid voor Jou en Anderen

Onveilig rijgedrag heeft ernstige gevolgen, zowel voor jou als voor andere weggebruikers. Onze opfriscursus bevordert verantwoord rijden en draagt bij aan een veiliger verkeersomgeving.

Zowel onzekerheid als vastgeroeste gewoonten kunnen gevaarlijke situaties in het verkeer veroorzaken. Door deel te nemen aan onze opfriscursus, draag je bij aan een veiliger verkeersklimaat voor iedereen.

Het is nooit te laat om je rijvaardigheden bij te werken. Meld je vandaag nog aan voor onze opfriscursus en wordt een zelfverzekerdere en meer verantwoordelijke bestuurder!

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een proefles.

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelOpfrissen regels en verkeerssituaties of Rijangst

De cursus duurt 6 uur en kost € 360,-. Als blijkt dat je meer tijd nodig hebt, kun je de opfriscursus uitbreiden. Onze opleidingen zijn bedoeld om jou te helpen weer zelfverzekerd de weg op te gaan en onveilige situaties te voorkomen.

Laat ons jou helpen om je rijvaardigheden op te frissen. Schrijf je nu in bij De Kinkelder Rijopleidingen en maak je autorijden weer veiliger.

InhoudCursusinhoud

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Onze opfriscursus is bedoeld om je veiliger te laten rijden en kosten te besparen op je autogebruik.