BETROUWBAAR
De Kinkelder Rijopleidingen is al 45 jaar de toonaangevende rijschool in de Liemers, Montferland, Doetinchem, Arnhem en Nijmegen

KWALITEIT
Bij De Kinkelder Rijopleidingen geloven we in kwaliteit. Onze instructeurs hebben allemaal minimaal 3 keer per jaar een bijscholing of training, om hun toch al hoge niveau te blijven verbeteren. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.

RESULTAATGERICHT
Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dat is ook ons doel, maar voor ons is het ook belangrijk dat je een veilige verkeersdeelnemer wordt.

FULL SERVICE
Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kun je bij De Kinkelder Rijopleidingen  terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.

VEILIG
Door te werken met het nieuwste materiaal en met goede, degelijke nieuwe Audi’s en met instructeurs die door de strenge selectie van De Kinkelder Rijopleidingen gekomen zijn en jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold worden, ben je verzekerd van een veilige rijopleiding.

PERSOONLIJK
Bij De Kinkelder Rijopleidingen staat al 45 jaar hoog in het vaandel een persoonlijke aanpak, je bent bij ons geen nummer maar een individu, door onze persoonlijke aanpak voel je je beter en dat geeft een vertrouwd gevoel.

ONDERSCHEIDEND
Bij De Kinkelder Rijopleidingen gaan we veel verder als alle andere rijscholen als het gaat om de instructeurs beter op te leiden, door coaching cursussen te volgen die niet zo zeer te maken hebben met rijles geven maar waardoor de instructeurs beter weten om te gaan met stress, faalangst, rij angst, ADHD en autisme bv. Voor jou betekent dit een betere instructeur, meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.

DUIDELIJK
Bij De Kinkelder Rijopleidingen maken we duidelijke afspraken. Wij geloven in het feit dat duidelijke afspraken en regels ervoor zorgen dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.

ONS MOTTO

De Kinkelder Rijopleidingen op weg naar je vrijheid!