Winkelwagen

CaravanCaravan Training

Caravan Training

SamenvattingVeilig op pad met caravan

Wil je met vertrouwen en veiligheid op pad met je caravan? Overweeg dan een caravan training of caravan opleiding. Tijdens deze training leer je alles over het verstandig beladen van je caravan, de basisregels voor het rijden met een caravan of camper en wat je moet weten bij het aan- en afkoppelen.

Onze caravan training biedt een praktische en theoretische rijtraining om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op pad gaat. In slechts een halve dag leer je onder begeleiding van een ervaren rijinstructeur hoe je de meest voorkomende verkeerssituaties en manoeuvres kunt uitvoeren. Zo kun je met een gerust hart op weg naar je kampeerbestemming.

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een proefles.

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelVerbeter je caravan skills

Naast de caravan training bieden wij ook een opfriscursus aan voor mensen die al ervaring hebben met het rijden met een caravan, maar hun kennis willen opfrissen. Tijdens deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen behandeld en heb je de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan onze ervaren instructeurs.

Verhoog je vertrouwen en bespaar op verzekeringen met onze caravantraining

Onze caravan training en opfriscursus zijn niet alleen geschikt voor beginnende caravanners, maar ook voor ervaren kampeerders die hun kennis willen verbeteren. Bovendien kan het volgen van een caravan opleiding leiden tot een verlaging van je verzekeringspremie.

Dus wil je met een veilig gevoel op pad met je caravan? Schrijf je dan in voor onze caravan training of opfriscursus en ga goed voorbereid op pad!

InhoudCursusinhoud

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Maak je zorgen over het veilig op je vakantiebestemming komen? Volg dan onze cursus en arriveer vlekkeloos!

InformatieDe training

Onze caravan/camper-rijtraining duurt ongeveer 3 uur en biedt individuele begeleiding van een ervaren instructeur. We oefenen met je eigen voertuig, omdat dit de meest realistische ervaring biedt. Je leert hoe je moet omgaan met het verschil in gedrag, gewicht, hoogte en remprestaties van je voertuig. Ook het parkeren en achteruitrijden wordt aangepakt.