Winkelwagen

AutorijlesAanhangwagen

Rijlessen Aanhangwagen

SamenvattingLeer veilig en verantwoord rijden met een aanhangwagen

Wil je leren rijden met een aanhangwagen en zo je rijbewijs BE halen? Dan ben je bij De Kinkelder Rijopleidingen aan het juiste adres! Wij bieden al meer dan 35 jaar autorijlessen aanhangwagen aan en hebben daarmee een ruime ervaring opgebouwd in het geven van professionele begeleiding. Het behalen van je rijbewijs BE is vaak noodzakelijk wanneer je wilt rijden met een aanhangwagen, caravan, boot- of paardentrailer van meer dan 3500 kg.

Ervaren Instructeurs en voor Elk Niveau

Onze rijinstructeurs zijn zeer ervaren en weten precies hoe ze jou moeten helpen om je rijbewijs aanhangwagen te halen. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt met het rijden met aanhangwagens, wij hebben een complete cursus die geschikt is voor iedereen. Tijdens de cursus leer je alle vaardigheden die nodig zijn om veilig en verantwoord met een aanhangwagen te rijden. Denk bijvoorbeeld aan het aankoppelen en loskoppelen van de aanhangwagen, het manoeuvreren en inparkeren met de aanhangwagen en het rijden op de snelweg.

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een proefles.

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelRijbewijs BE halen zonder apart theoriecertificaat?

Het behalen van je rijbewijs BE vereist geen apart theoriecertificaat. Wel dien je vragen te beantwoorden over je kentekenpapieren voorafgaand aan het praktijkexamen. Deze vragen tellen mee in de eindbeoordeling voor het behalen van je rijbewijs BE. Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je een vergelijkbare vragenlijst. Wanneer je al een tijd niet met een aanhangwagen hebt gereden of het lastig vindt om met een aanhangwagen te rijden, dan is onze opfriscursus of caravan training misschien iets voor jou.

Aanhangwagen lessen bij de Kinkelder

Kortom, bij De Kinkelder Rijopleidingen ben je verzekerd van professionele autorijlessen aanhangwagen. Onze rijinstructeurs staan klaar om je te helpen bij het behalen van je rijbewijs BE, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Door onze ruime ervaring en expertise ben je verzekerd van de beste begeleiding op weg naar je rijbewijs aanhangwagen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze cursus of om direct een afspraak te maken.

InhoudCursusinhoud

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Bij een 2-daagse opleiding krijg je twee extra rijlessen van 2 uur. Let op: deze krijg je niet bij een 1-daagse BE-opleiding!

SpoedRijbewijs BE met spoed!

Haal snel en efficiënt je BE-rijbewijs met onze unieke 1-dag opleiding bij De Kinkelder Rijopleidingen. Onze professionele instructeurs zorgen dat je snel voorbereid bent voor je BE-rijbewijs examen. Onze opleiding begint ‘s ochtends vroeg en ‘s middags doe je examen voor je BE-rijbewijs. Voordat de opleiding begint, ontvang je een intake om je beginniveau te bepalen. Hierna wordt de dagopleiding direct ingepland zodat je weet wanneer je gaat lessen en afrijden.