Rijinstructeur opleiding Personenauto

Wil je rijinstructeur worden? Dat is een verstandige keuze! De rijschoolwereld staat te springen om goed opgeleide rijinstructeurs. Wil je ook tot die groep van vakmensen gaan behoren? Dan is de interne WRM opleiding tot rijinstructeur bij De Kinkelder Rijopleidingen iets voor jou. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht. Een garantie voor succes!

Instructeurs opleiding met baangarantie

Kies je er voor om rijinstructeur te worden? Dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. Met een hele grote mate van zelfstandigheid. Wil je na het behalen van je basiscertificaat voor de auto, verder gaan met andere categorieën? Je kunt bij De Kinkelder Rijopleidingen ook terecht voor je WRM bevoegdheid voor motor of BE.

De voordelen van een WRM Opleiding bij De Kinkelder Rijopleidingen:

  • Praktijkgerichte opleiding
  • Opleiding is gratis (mits je 5 jaar voor ons komt werken)
  • Uitgebreide, persoonlijke aandacht
  • Hoog slagingspercentage
  • Opleiding in Westervoort
  • Opleiding is inclusief stageplek
  • Vanaf het begin nauw contact met je toekomstige collega’s
  • Doorstromen naar andere categorieën als motor of BE

Praktische informatie over de WRM opleiding personenauto 

In onze beleving is een praktijkgerichte opleiding het begin van een succesvolle carrière als rijinstructeur. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht.

De opleiding is te volgen in Westervoort. De hele opleiding voor personenauto duurt normaliter tussen de 4 en 10 maanden. De opleidingsduur is afhankelijk van de tijd die je zelf in de opleiding kunt en wilt steken. De studiebelasting is ongeveer 15 uur per week.

Actuele Startdata:

Je kan ieder moment instappen op deze opleiding.

Heb je interesse mail dan je CV met foto naar Vacatures@dekinkelderrijopleidingen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of

bel ons voor een vrijblijvend gesprek 085 – 06 06 113