Winkelwagen

AngstVerkeerstrauma

Verkeerstrauma

SamenvattingVerkeerstrauma verwerken

Wat is verkeerstrauma?

Verkeerstrauma is een veelvoorkomend en ernstig probleem in Nederland, met jaarlijks talloze verkeersslachtoffers. Na een verkeersongeval kunnen slachtoffers te maken krijgen met verschillende emotionele uitdagingen, zoals angst, trauma en emotionele impact. Hoewel de emotionele gevolgen van trauma meestal na enkele weken verdwijnen, is tijdige behandeling cruciaal om fobieën, depressie en ziekteverzuim te voorkomen.

Unieke aanpak

Gelukkig biedt de Kinkelder Rijopleidingen een unieke en effectieve aanpak om trauma voor het verkeer te verwerken. Onze deskundige coaches en psychologen bieden persoonlijke begeleiding en begeleiden slachtoffers door het verwerkingsproces. Onze aanpak richt zich op het versterken van zelfvertrouwen, het verbeteren van rijgedrag en het voorkomen van angst en fobieën op de weg.

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een proefles.

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelHerstel van Verkeerstrauma

Persoonlijke aanpak

Dankzij deze effectieve en persoonlijke aanpak is de Kinkelder Rijopleidingen een vertrouwde partner in het verwerken van verkeerstrauma. Onze slachtoffers ontvangen de nodige steun en begeleiding om de emotionele gevolgen van verkeersongevallen achter zich te laten en weer veilig op de weg te komen. Wij staan klaar om u te helpen bij uw herstel en op weg te gaan naar een beter leven na trauma.

Onze aanpak is uniek en speciaal ontwikkeld om verkeerstrauma te verwerken. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en onze gespecialiseerde coaches en psychologen zijn er om u te begeleiden op uw pad naar herstel. Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor verkeerstrauma, dan is de Kinkelder Rijopleidingen de juiste keuze voor u. Wij zijn toegewijd aan uw succes en willen u helpen om weer vol vertrouwen de weg op te gaan. Wilt u meer informatie over dit onderwerp neem dan contact met ons op.

InhoudBehandeling

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Tijdens de therapie word je praktisch geholpen bij het wegnemen van onwenselijke vermijdingen.

InformatieAanpak

Soorten verkeerstrauma

Verkeerstrauma is een veelvoorkomend probleem dat ruim 1 miljoen mensen treft. Het kan verschillende vormen aannemen, zoals angst voor tunnels, bruggen, vrachtauto’s, of het inhalen daarvan, evenals angst na een ongeluk of trauma. Deze angsten kunnen aanvankelijk onschuldig lijken, maar ze kunnen zich ontwikkelen tot paniekaanvallen. In sommige gevallen ligt er een dieper probleem onder de angst. Bij De Kinkelder Rijopleidingen hebben we een effectieve formule ontwikkeld samen met Hypnotherapie Arnhem om verkeerstrauma te behandelen met behulp van hypnotherapie. We beginnen met psycho-educatie en gaan vervolgens verder met psychodynamische technieken, zoals EMDR(2.0) en deelpersoonlijkheden. Uiteraard wordt er ook gereden en onze rijopleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met verkeerstrauma. Onze rijinstructeurs hebben allemaal de nodige ervaring en expertise om u te helpen uw verkeerstrauma te overwinnen.

Hypnotherapie

Naast Hypnotherapie Arnhem werken we ook nauw samen met een vooraanstaand letselschade advocatenkantoor. Ons letselschade advocatenkantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade op de tegenpartij voor mensen die een trauma hebben opgelopen als gevolg van een ongeluk. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het verwerken van het traumatische voorval. Het goede nieuws is dat onze diensten worden vergoed door de verzekering en dat wij op basis van no cure no pay werken. Dit betekent dat als je letsel hebt, de kosten worden verhaald op de tegenpartij.