Winkelwagen

AutorijlesAutomaat

Rijlessen Automaat

SamenvattingFlexibele tijden en praktijkgerichte automaat lessen

Ben je op zoek naar rijlessen in een automaat in Gelderland? Dan ben je bij De Kinkelder Rijopleidingen aan het juiste adres. Wij bieden ervaren en betaalbare rijinstructeurs in onder andere de gemeenten Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Duiven, Zevenaar, de Liemers en Montferland. Of je nu in de stad of in een landelijke omgeving woont, wij hebben de juiste instructeurs voor jou.

Wij begrijpen dat het plannen van rijlessen in je drukke schema soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij flexibele tijden voor onze autorijlessen in een automaat, zodat je je lessen gemakkelijk kunt inplannen. Of je nu in het weekend of overdag wilt lessen, wij hebben beschikbare tijden die bij jou passen.

Praktisch gericht op jouw rijvaardigheden

Onze lesmethode is praktijkgericht en gefocust op het verbeteren van jouw rijvaardigheden. Tijdens de lessen zit je veel achter het stuur, zodat je snel vertrouwd raakt met de auto en de verkeersregels. Een van onze professionele rijinstructeurs zal je tijdens de rijlessen begeleiden en je vorderingen nauwkeurig volgen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent op je rijexamen en snel je rijbewijs zult behalen.

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een proefles.

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelAutorijlessen in automaat: kwaliteit gegarandeerd.

Bij De Kinkelder Rijopleidingen streven we naar de hoogste kwaliteit van onze rijlessen in een automaat. Daarom werken we alleen met ervaren en gekwalificeerde instructeurs die weten hoe ze je het beste kunnen begeleiden tijdens je autorijles in een automaat. Wij begrijpen ook dat autorijden voor sommige mensen een uitdaging kan zijn en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en alle tijd en ruimte krijgt om te groeien in je rijvaardigheid.

Meer informatie over rijlessen in de provincie Gelderland met een automaat auto? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij vertellen je graag meer over onze rijlessen, beschikbare tijden en tarieven. Begin vandaag nog met het behalen van je rijbewijs bij De Kinkelder Rijopleidingen.

InhoudWaarom bij ons?

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Vanaf 16 jaar kun je starten met theorieles en vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met autorijles. Haal snel je roze rijbewijs met De Kinkelder Rijopleidingen.

AutomaatWaarom een automaat?

Automaat rijlessen zijn ideaal voor beginners die het rijden willen leren. Het vermindert de stress van het schakelen en helpt bij het ontwikkelen van de juiste rijvaardigheden. Bovendien is het gemakkelijker te leren en vereist het minder fysieke inspanning. Kies voor automaat rijlessen en behaal sneller je rijbewijs met minder stress. Benieuwd hoe het is om te lessen in een automaat auto? Dan kun je hierboven een proefles aanvragen.

Veelgestelde vragenHeb je een vraag?

Bij De Kinkelder Rijopleidingen hanteren we een modulaire aanpak voor onze rijlessen, bestaande uit vier modules:

Modules

Module 1 – Voertuigbeheersing
Module 2 – Eenvoudige verkeerssituaties
Module 3 – Complexe verkeerssituaties CBR – Tussentijdse toets
Module 4 – Verantwoord (Rij)gedrag CBR – Praktijkexamen

Elke module wordt afgesloten met een test tijdens de rijles. Na module 3 neem je de Tussentijdse toets bij het CBR, waarbij je feedback krijgt van de examinator en mogelijk vrijstelling kunt krijgen voor bijzondere verrichtingen. Vervolgens werk je aan deze punten en ga je verder met module 4, waar je vaardigheden leert om een zelfstandige en verantwoordelijke automobilist te worden.

Lestempo op basis van jou

Bij De Kinkelder Rijopleidingen begrijpen we dat elke leerling uniek is en dat het aanleren van nieuwe vaardigheden tijd en inzet vereist, zowel van de leerling als van ons als rijinstructeurs. We behandelen iedereen als individu en passen het lestempo aan op basis van de behoeften van elke leerling.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van rijopleidingen voor mensen met autisme, ADD, ADHD of andere vormen die extra aandacht vereisen. Bij De Kinkelder Rijopleidingen zorgen we ervoor dat ook deze leerlingen de benodigde ondersteuning en begeleiding krijgen.

Dat is van tevoren nooit precies te zeggen. Dit is voor iedereen verschillend. We beginnen je rijopleiding met een proefles. Tijdens deze proefles probeert de instructeur zich een beeld te  vormen van jouw niveau. Je krijgt dan een advies. Er is geen minimumpakket wat je zou moeten nemen.
Landelijk zit het gemiddelde 40-45 uur. Voor een automaat rijbewijs zijn de landelijk gemiddelde uren wat lager. De Kinkelder Rijopleidingen streeft er altijd naar het aantal rijlessen zo beperkt mogelijk te houden.

Je kunt je rijopleiding eventueel in twee termijnen betalen.

Er zijn een aantal verschillende lespakketten beschikbaar voor het lessen op een automaat auto. Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen.

Tarieven automaat