Winkelwagen

InstructeurReyer Kok

Reyer Kok

Reyer KokInstructeur B, B automaat,
BE en Caravan training

Hallo, ik ben Reyer Kok, vader van 3 kinderen en woon in Arnhem. 5 Jaar geleden ben ik me gaan omscholen voor rijinstructeur een stap die ik al veel eerder had moeten nemen en ben toen bij De Kinkelder Rijopleidingen B.V. begonnen met rijles geven, ik voel mij in dit mooie familiebedrijf helemaal thuis.

Je krijgt bij De Kinkelder Rijopleidingen alle ruimte om je verder te ontwikkelen, wat je lesgeven alleen maar ten goede komt. Ook ik heb de cursussen voor ADD, ADHD, autisme, rijangst en faalangst gedaan, iets wat ze bij De Kinkelder Rijopleidingen alle instructeurs laten doen zodat je beter kan omgaan en beter weet hoe de leerlingen in elkaar steken. De modulaire rijopleiding die we hanteren vind ik echt super voor de leerlingen, ze krijgen de rijopleiding in kleine gedeeltes voorgeschoteld en op deze manier is het ook makkelijk aan te passen aan de leersnelheid en behoefte van de individuele leerling.

Ik geef rijles met een muziekje op de achtergrond, ik hou van een praatje en ben altijd in voor een geintje. Wil jij op een leuke, gezellige manier rijles en ben je op zoek naar, “de juiste weg naar jouw rijbewijs”, bel of app dan De Kinkelder Rijopleidingen en maak een afspraak voor je eerste rijles.

InstructeursBekijk ook de andere instructeurs

ed_nijland

Instructeur B

daanisj_boot

Instructeur B

jamie

Instructeur B