Winkelwagen

RijschoolRijschool Wijchen

Rijschool Wijchen

SamenvattingFlexible rijlessen voor in Rijschool Wijchen

Bij De Kinkelder Rijopleidingen kun je terecht voor professionele rijlessen bij onze rijschool in Wijchen. Onze ervaren instructeurs helpen je op een veilige en effectieve manier je rijbewijs te halen. Of je nu nog nooit hebt gereden of al wat ervaring hebt, wij passen onze lessen aan op jouw niveau.

Onze lessen zijn afgestemd op de eisen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) en we werken met een persoonlijk lesplan, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien bieden wij flexibele lestijden, zodat je altijd een les kunt plannen die past bij jouw agenda.

Bij De Kinkelder Rijopleidingen hechten we veel waarde aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Daarom werken we alleen met goed onderhouden lesauto’s en instructeurs die zijn opgeleid om jou op een professionele en veilige manier rijles te geven.

Onze tarieven zijn transparant en scherp geprijsd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien bieden we diverse lespakketten aan, zodat je altijd een pakket kunt kiezen dat past bij jouw wensen en budget.

Wil je meer informatie over rijlessen bij onze rijschool Wijchen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website. We helpen je graag verder!

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een gratis proefles. (alleen gratis als je bij ons een lespakket afneemt)

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelVerkeerssituaties veilig leren navigeren

Tijdens de rijlessen zul je verschillende verkeerssituaties tegenkomen, zoals kruispunten, rotondes en snelwegen. Onze instructeurs zullen je leren hoe je deze situaties veilig en zelfverzekerd kunt navigeren, zodat je klaar bent om alleen de weg op te gaan.

Onze autorijlessen zijn flexibel en we passen ons aan aan jouw tempo en niveau van ervaring. Of je nu net begint met autorijden of al wat ervaring hebt, we zorgen ervoor dat je de best mogelijke rijles krijgt en dat je snel en veilig de weg op kunt in een handgeschakelde auto.

Kies voor autorijles in een handgeschakelde auto en ervaar de voordelen van meer controle en een betrokken rijervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en boek je eerste rijles bij onze rijschool Wijchen.

InhoudWaarom bij ons?

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Vanaf 16 jaar kun je starten met theorieles en vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met autorijles. Haal snel je roze rijbewijs met De Kinkelder Rijopleidingen.

Veelgestelde vragenHeb je een vraag?

Wij geven op dit moment rijles in de regio Arnhem en Doetinchem. Langzaam maar zeker breiden wij onze werkzaamheden uit in meerdere regio’s. Dus neem even contact met ons op!

Dat is van tevoren nooit precies te zeggen. Dit is voor iedereen verschillend. We beginnen je rijopleiding met een proefles. Tijdens deze proefles probeert de instructeur zich een beeld te  vormen van jouw niveau. Je krijgt dan een advies. Er is geen minimumpakket wat je zou moeten nemen.
Landelijk zit het gemiddelde 40-45 uur. De Kinkelder Rijopleidingen streeft er altijd naar het aantal rijlessen zo beperkt mogelijk te houden.

Je kunt je rijopleiding eventueel in twee termijnen betalen. Betaal je echter alles in één keer dan krijg je maar liefst 5% korting.

Zo snel en zo vroeg mogelijk je afspraak afzeggen. Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de geplande les. Binnen 48 uur dan wordt de rijles helaas in rekening gebracht tenzij er een dringende reden is.