Winkelwagen

InstructeurNatasja Croon

Natasja Croon

Natasja CroonEigenaar / Instructeur B, B automaat en specialist Verkeerstrauma

Hoi, mijn naam is Natasja Croon, eigenaar van De Kinkelder Rijopleidingen B.V. en al 34 jaar werkzaam als instructeur, ik ben de jongste instructeur ooit met 18 jaar en 4 maanden had ik al mijn instructeurs papieren.

In de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in leerlingen met een “rugzakje”, hier heb ik meerdere cursussen coaching voor gevolgd. Eerst was dit alles over rijangst, faalangst, ADD en ADHD, daarna ben ik mij verder gaan ontwikkelen in alles wat met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) te maken heeft Autisme, PDDnos en het syndroom van Asperger, deze leerlingen verwerken informatie in de hersenen anders dan leerlingen zonder autisme, dit geldt nadrukkelijk óók voor informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Wij vonden dat met meer dan 1.000.000 mensen, die niet meer durven autorijden dat we hier iets mee moesten gaan doen en heb ik mij hierin verder verdiept, meerdere cursussen daarvoor gevolgd die hier dieper op ingaan, nu zijn we een samenwerking aangegaan met een psycholoog om mensen te helpen verkeerstrauma’s te verwerken en mensen weer met plezier te laten autorijden. Wij zijn de enigste rijschool in Nederland die mensen kunnen helpen met het hele traject van het ongeval in samenwerking met één van de grootste letselschadeadvocatenkantoren van Nederland en een psycholoog om je weer met plezier en zelfvertrouwen te laten deel nemen aan het verkeer en via het letselschadeadvocatenkantoor de kosten te verhalen op de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

InstructeursBekijk ook de andere instructeurs

ed_nijland

Instructeur B

daanisj_boot

Instructeur B

jamie

Instructeur B