Winkelwagen

Rijschool

Locatie

Samenvatting

StappenplanHoe gaan wij te werk?

Stap 1: Aanmelden

Je meld je bij ons aan voor een gratis proefles. (alleen gratis als je bij ons een lespakket afneemt)

Stap 2: Afspraak

We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3: Proefles

De rijinstructeur komt je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur.

Stap 4: Einde les

In overleg met je instructeur kun je een lespakket afspreken dat het beste bij je past.

DoelVerkeerssituaties veilig leren navigeren

HandigLinks

InhoudWaarom bij ons?

TarievenBekijk nu alle tarieven!

Vanaf 16 jaar kun je starten met theorieles en vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met autorijles. Haal snel je roze rijbewijs met De Kinkelder Rijopleidingen.

Veelgestelde vragenHeb je een vraag?

Wij geven op dit moment rijles in de regio Arnhem en Doetinchem. Langzaam maar zeker breiden wij onze werkzaamheden uit in meerdere regio’s. Dus neem even contact met ons op!

Dat is van tevoren nooit precies te zeggen. Dit is voor iedereen verschillend. We beginnen je rijopleiding met een proefles. Tijdens deze proefles probeert de instructeur zich een beeld te  vormen van jouw niveau. Je krijgt dan een advies. Er is geen minimumpakket wat je zou moeten nemen.
Landelijk zit het gemiddelde 40-45 uur. De Kinkelder Rijopleidingen streeft er altijd naar het aantal rijlessen zo beperkt mogelijk te houden.

Je kunt je rijopleiding eventueel in twee termijnen betalen. Betaal je echter alles in één keer dan krijg je maar liefst 5% korting.

Zo snel en zo vroeg mogelijk je afspraak afzeggen. Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de geplande les. Binnen 48 uur dan wordt de rijles helaas in rekening gebracht tenzij er een dringende reden is.