Summer deal 2022

Ben jij al summer ready?

Een rijbewijs biedt vrijheid en kansen, zo ben jij straks meer dan geslaagd. Start voordelig met onze Summerdeal en ontvang jouw eerste 10 lesuren voor €395, als je bij ons examen doet.

Hoe werkt het?

  1. Meld je vóór 31 juli 2022 aan via het formulier op deze pagina.
  2. Je wordt teruggebeld door een van onze medewerkers om je eerste rijles in te plannen.
  3. Je krijgt een factuur voor de Summerdeal van €395 en het praktijkpakket (praktijkboek € 26,95 en praktijkexamen van € 315). Het volledige factuurbedrag moet binnen 14 dagen, maar uiterlijk vóór aanvang van de eerste rijles betaald zijn.
  4. Tip: machtig je rijschool alvast zodat wij jouw Tussen Tijdse Toets en praktijk examen zo snel mogelijk kunnen inplannen en plan alvast zelf je theorie-examen via CBR.nl! (Rijschool nummer 6625F1 )
  5. De dag van de eerste rijles! Je rijdt minimaal 60 minuten om te laten zien wat je al kan en hoe snel je iets aanleert. Na de eerste rijles krijg je een indicatie van hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en weet je dus na hoeveel lessen je geadviseerd wordt om op praktijkexamen te gaan.
  6. De rijschool plant samen met jou de volgende lesuren in en je kunt starten!

Aanmelden Summerdeal via formulier hieronder

Voor wie is de Summerdeal?

  • De Summerdeal is voor leerlingen die nog geen rijervaring hebben (bijvoorbeeld bij een andere rijschool).
  • Op de datum van de eerste rijles moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.
  • Alle actievoorwaarden lees je op je gemak door via deze link.

Tip: plan alvast je theorie

We raden je aan alvast te starten met het plannen van en leren voor je theorie-examen. Zo verloopt je rijopleiding soepel en krijg je geen onnodig oponthoud van je rijopleiding.

Tot wanneer loopt de Summerdeal?

Deze aanbieding geldt tot en met 31 juli 2022. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je vandaag nog aan om jouw plek te claimen!

Back to school deal