Rijschool Velp

Al 40 jaar zijn wij ook volop aanwezig in de regio Velp. Wij bieden een zeer groot pakket rijopleidingen aan zodat we je bijna altijd kunnen helpen.

Rijlessen bij De Kinkelder Rijopleidingen in de regio Velp

Onze rijschool komt niet alleen in Velp maar ook in Rozendaal. Onze auto’s kom je overal tegen. Mocht je op zoek zijn naar een rijopleiding die bij je past en woon je niet in Velp dan is dat dus geen enkel probleem. Voor de personenauto halen wij je op of dat nu op je werk, thuis of op school is. Arnhem is een CBR examenlocatie maar wij geven je nog meer keuze, als het om examenlocaties gaat, te weten Doetinchem.

Rijschool Velp / Rozendaal
Als autorijschool in Velp en Rozendaal haal je bij ons eenvoudig je rijbewijs. Onze ervaren instructeurs geven je een vertrouwd gevoel zodat je zenuwen al snel afnemen. Ons actie lespakket bestaat onder andere uit 20 rijlessen van 90 minuten, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Wanneer je kiest voor ons jubileum pakket heb je 30 rijlessen van 90 minuten, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Zo haal je op een snelle manier je rijbewijs.

Proefles aanvragen
Wil je graag kennismaken met De Kinkelder Rijopleidingen in Velp of Rozendaal? Je kunt gemakkelijk een proefles aanvragen via het formulier. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen onze collega’s contact met je op om de proefles in Velp of Rozendaal in te plannen. Onze rij-instructeur haalt je thuis op in Velp of Rozendaal. Tijdens de proefles bekijkt de rij-instructeurs hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om je rijbewijs te halen. Meld je vandaag nog aan en start in een week met je proefles!

Onze rijopleidingen
De Kinkelder Rijopleidingen biedt je een groot scala rijopleidingen aan in alle omliggende plaatsen; personenauto, personenauto met aanhangwagen. Theorieopleidingen voor de auto in 1 dag!

Heb je vragen?
Bel of mail ons dan gerust!

AANMELDEN