Rijschool Loil met het hoogste slagingspercentage

Ben je in Loil op zoek naar een rijschool waar je de meeste rijbewijzen kunt halen?
Meld je dan aan bij rijschool Loil. Het is mogelijk om je rijbewijs B, E, motor, brommer en scooter rijbewijs te halen in Loil.

 

Of je nu autorijles of auto met aanhangwagenrijles wilt volgen; alles is mogelijk bij onze rijschool. Voor het halen van het motorrijbewijs en de theorieopleidingen kom je naar ons hoofdkantoor in Duiven. Wil je je bromfiets/scooter-rijbewijs halen dat is ook mogelijk, die starten in Didam of Duiven.

 

Rijbewijs halen in Loil

Wil jij binnenkort je rijbewijs gaan halen? Voor de autorijlessen word je door één van onze rij-instructeurs in Loil of wijde omgeving thuis opgehaald. Uiteraard kun je bij onze rijschool ook kiezen om je lessen te starten op het werk of bijvoorbeeld vanaf school.
Losse lessen, een spoedopleiding, een voordelig startpakket, overdag lessen of in de avonduren je rijlessen volgen: alles is mogelijk bij De Kinkelder Rijopleidingen.

 

De grootste rijschool van Montferland
Autorijles kun je volgen vanuit Loil. Alle overige opleidingen verzorgen wij vanaf ons hoofdkantoor in Duiven of vanuit Didam.
Voor al onze opleidingen geldt dat wij persoonlijk contact zeer belangrijk vinden en dat je bij ons zorgeloos een rijbewijs gaat halen. Wij hebben ons voorgenomen je elke keer weer te verbazen met onze gedrevenheid en oog voor detail!

 

Heb je vragen?
Bel of mail ons dan gerust!

 

AANMELDEN