Rijschool Arnhem, jouw rijschool!

Rijles in Arnhem
Met ruim 40 jaar ervaring geeft De Kinkelder Rijopleidingen jou vanaf de eerste rijles het zelfvertrouwen om veilig de weg op te gaan. Met 1 op 1 aandacht zorgen wij ervoor dat je je in de auto en in het verkeer direct op je gemak voelt, zodat jij binnen ‘no time’ dat felbegeerde roze pasje op zak hebt.

Bij rijschool Arnhem kun je terecht voor: autorijbewijs (B) en aanhangerrijbewijs (BE).

Lekker op weg

Je lest altijd in dezelfde auto: Een Renault Clio of Captur, beide solide en vooral comfortabele lesauto’s. Daarnaast heb je een vaste instructeur. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.
Woon je in Arnhem of zit je in Arnhem op school? We komen je thuis of na schooltijd ophalen en daar word je ook weer afgezet, wél zo makkelijk!

Voor elk wat wils!

Ons team bestaat uit (aantal) instructeurs, allemaal gecertificeerd en met een schat aan ervaring. Vind jij het prettig om een vrouwelijke of juist een mannelijke instructeur te hebben? Geen probleem. Je kunt bij ons je voorkeur aangeven.
Maak kennis met onze instructeurs.

Diverse mogelijkheden

Hoeveel rijlessen je precies nodig hebt is vooraf moeilijk vast te stellen. Iedereen leert nu eenmaal op zijn of haar tempo. Maar de praktijk wijst uit dat je al na een paar lessen écht aan het rijden bent. Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen, maar ook voor een starterspakket, een spoedopleiding of één van onze speciale actiepakketten.

Benieuwd naar wat het beste bij je past? Kijk rustig rond op onze site of neem contact met ons op. We adviseren je graag.

AANMELDEN