Grootste verkeersschool in de regio Hoog slagingspercentage Geen wachttijden

Rijlessen in LOIL bij

De Kinkelder Rijopleidingen.

Wanneer je start bij De Kinkelder Rijopleidingen stap je bij een deskundige instructeur in de auto. Rijinstructeurs bij De Kinkelder Rijopleidingen houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk het felbegeerde rijbewijs te laten halen. Start nu ook met rijles in Loil en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

WAAROM RIJSCHOOL DE KINKELDER LOIL ? 

Rijles in Loil volgen bij De Kinkelder biedt jou veel voordelen, namelijk:

 • Gratis proefrijles; Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat deze proefrijles gratis is als je bij ons blijft lessen!
 • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan!
 • Beste rij-instructeurs; De Kinkelder Rijopleidingen is een professionele autorijschool, al onze instructeurs krijgen regelmatig bijscholing om hun hoge standaard steeds weer te verbeteren. Al jaren haalt daardoor De Kinkelder Rijopleidingen ook een slagingspercentage dat ver boven het CBR gemiddelde ligt!
 • De Kinkelder Rijopleidingen is al 45 jaar het vertrouwde adres voor je rijopleiding in Loil, wij zijn de oudste en grootste verkeersschool in de Liemers, Montferland en omstreken.

Woon je in Loil en ben je op zoek naar een rijschool? Meld je dan aan bij De Kinkelder Rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor: rijbewijs B, Aanhangwagen (BE), Caravan training, Opfris cursus en specialistische rijlessen (ADHD, Autisme), automaat.

Rijbewijs halen in Loil?

 Leren rijden in Loil?

Door onze  jaren lange ervaring kennen we alle kneepjes van het vak. Graag leren wij jou alles op het gebied van autorijden.

Rijschool De Kinkelder past zich aan.

Autorijschool De Kinkelder is een flexibele rijschool die zich aanpast aan jouw wensen. Wil je graag snel je rijbewijs halen, dan zorgen we ervoor dat je veel kunt lessen in een korte periode. Heb je andere voorkeuren, dan passen we ons hierop aan.

12 redenen om voor de Kinkelder te kiezen

 • Geen wachttijden

 • Elke week lessen

 • Professionele verkeersschool

 • Hoog slagingspercentage

 • Vaste rijinstructeur

 • Gegarandeerde kwaliteit

 • Gratis proefles

 • Verschillende lespakketten op maat

 • Heldere afspraken

 • Speciaal opgeleide instructeurs voor ADHD, Autisme

 • 45 jaar ervaring

 • Lessen in nieuwe Audi’s

Rijles in Loil

Loil is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen.

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij De Kinkelder altijd met een gratis proefles. De proefles in Loil kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen

AD(H)D
Gespecialiseerd

Autisme
Gespecialiseerd

OCD
Gespecialiseerd

LBGTQ+
Friendly

Partner van
VVN

Lespakketten bij De Kinkelder Rijopleidingen

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij De Kinkelder. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een klein lespakket of een uitgebreid lespakket voor spoedopleidingen ben je bij De Kinkelder ook aan het goede adres.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Neem contact met ons op:  085 – 06 06 113

Start pakket
€ 870.==

Actie pakket
€ 1325.==Small pakket
€ 1497.50

Top pakket
€ 1932.50

Master pakket
€ 2367.50

Aantal lessen

20

26

30

40

50

Vaste instructeur

Nieuw lesauto

Vanaf 16.5 jaar

Snel beginnen

Inclusief praktijkboek
t.w.v. € 26.00

CBR kosten
Praktijkexamen

Mogelijkheid TTT voor
€ 122.50 tijdens twee pakket lessen

Diner voor 2 personen

Maak kans op
€ 1750.00

Meer informatie over startpakketMeer informatie over actiepakketMeer informatie over ssmallpakketMeer informatie over toppakketMeer informatie over masterpakket
Gratis proefles Gratis proefles Gratis proefles Gratis proefles Gratis proefles