Rijschool Giesbeek en omstreken

Al jaren bekend in de regio. 40 jaar geleden zijn wij begonnen in Duiven. Vanuit ons hoofdkantoor in Duiven zorgen we dat jij onbezorgd een rijopleiding kan volgen.

Rijlessen bij De Kinkelder Rijopleidingen in de regio Duiven

Al 40 jaar rijdt De Kinkelder Rijopleidingen rond in de omgeving van Duiven. Wij opereren vanuit ons hoofdkantoor op ‘t Holland die van alle gemakken is voorzien. Dit stelt ons in staat om het meest uitgebreide pakket aan rijopleidingen aan te bieden. Wij zijn niet voor niets al 40 jaar succesvol.

Onze rijschool rijdt niet alleen rond in Duiven maar ook in Groessen en Loo zijn wij geen onbekende. Onze auto’s kom je overal tegen. Mocht je op zoek zijn naar een rijopleiding die bij je past en woon je niet in Duiven dan is dat dus geen enkel probleem. Voor de personenauto halen wij je op of dat nu op je werk, thuis of op school is. Duiven is geen CBR examenlocatie maar dat geeft je nog genoeg keuze te weten Arnhem of Doetinchem.

Rijopleidingen
De Kinkelder Rijopleidingen biedt je een groot scala rijopleidingen aan in alle omliggende plaatsen; personenauto, personenauto met aanhangwagen. Daarnaast bieden wij ook de theorieopleidingen voor auto  in 1 dag aan.

Heb je vragen?
Bel of stuur ons een mail.

Mail ons