In de zomervakantie 2021 supersnel je rijbewijs halen!

Wees slim en plan je rijbewijs vooruit zodat je geen wachttijden hebt!

Het lijkt nog heel ver weg, maar wij zijn al weer met de planning van de zomervakantie bezig!

De Kinkelder Rijopleidingen zomer(vakantie)weken komen er weer aan! Deze weken staan in het teken van heel snel je autorijbewijs halen!

Deze zomer 15-daagse opleiding is de ideale rijopleiding om heel snel je rijbewijs te halen! Meld je zo snel mogelijk aan voor een intest, we gaan dan 2 uur met je rijden met aansluitend een adviesgesprek. We maken dan direct de planning voor je favoriete periode. Kijk bij beschikbaarheid, welke periode je voorkeur heeft en laat ons dit zo snel mogelijk weten, want VOL=VOL. Voor de automaat rijden we ook versnelde opleidingen; in 15 dagen kun je je rijbewijs in de automaat halen!

Wij vragen alleen een aanbetaling van €500 voor je intest en voor de reservering van de weken wanneer je wilt gaan lessen. Dit doen wij omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn.

Je dient wel in het bezit te zijn van je theorie in de gekozen periode. Dus plan je theorie samen met ons zodat dit geen obstakel gaat worden!

Maak gelijk kans op je gratis eerste vliegles

OptieIn de wekenDatum examenBeschikbaarheid
124-25-265 of 6 juliBeschikbaar
227-28-2926 of 27 juliBeschikbaar
330-31-3216 of 17 augustusBeschikbaar
433-34-356 of 7 septemberBeschikbaar
536-37-3827 of 28 septemberBeschikbaar

Vrijblijvend contact en info.

Vul het contactformulier (vrijblijvend) in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het afspreken van de intake is erg belangrijk om zo snel mogelijk inzicht te krijgen zodat wij de tijd hebben om alles te plannen. Laat de zomer maar komen!

Zomer 15-daagse

De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding