In de zomervakantie supersnel je rijbewijs halen!

Wees slim en plan je rijbewijs vooruit zodat je geen wachttijden hebt!

Deze zomer 15-daagse opleiding is de ideale rijopleiding om heel snel je rijbewijs te halen! Meld je zo snel mogelijk aan voor een bepaalde periode, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op voor je intest, we gaan dan 2 uur met je rijden met aansluitend een adviesgesprek. We maken dan direct de planning. Kijk bij beschikbaarheid, welke periode je voorkeur heeft en laat ons dit zo snel mogelijk weten, want VOL=VOL. Voor de automaat rijden we ook versnelde opleidingen; in 15 dagen kun je je rijbewijs in de automaat halen!

Wij vragen alleen een aanbetaling van €500 voor je reservering  van de weken wanneer je wilt gaan lessen en voor het examen. Dit doen wij omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn.

Je dient wel in het bezit te zijn van je theorie in de gekozen periode, dit is je eigen verantwoording!  Dus plan je theorie samen met ons zodat dit geen obstakel gaat worden!

Je dient wel overdag beschikbaar te zijn, de gekozen periode is niet meer te ruilen omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Heb je de theorie niet, dan zullen wij alleen de reservering voor het examen verrekenen mits je bij ons op de reguliere manier je rijbewijs komt halen, de rest van je aanbetaling kunnen we niet verrekenen.

De zomer 15 daagse van 2022 zit VOL, je kan natuurlijk altijd de gewone spoedopleiding, nog wel doen!

Wij zullen de data voor de zomer 15 daagse voor 2023 zo snel mogelijk weer online zetten. 

Plan je rijbewijs vooruit dit i.v.m. de super lange wachttijden bij het CBR, niemand weet hoelang dit nog zo blijft! 

OptieIn de wekenVan tot en metExamen in week

Vrijblijvend contact en info.

Vul het contactformulier (vrijblijvend) in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het afspreken van de intake is erg belangrijk om zo snel mogelijk inzicht te krijgen zodat wij de tijd hebben om alles te plannen. Laat de zomer maar komen!

De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding