Weg met die rij-angst!

Ben je onzeker in het verkeer of heb je een nare ervaring gehad tijdens het autorijden? Je bent zeker niet de enige.

‘Ruim 1 miljoen Nederlanders durft geen auto te rijden of is bang om de snelweg op te gaan’, zo bleek onlangs uit een NOS bericht.

Rijangst kan zich uiten in allerlei situaties, zoals op de snelweg, bij het rijden in file, door tunnels, of langs het water. Misschien rijd je nog wel auto, maar vermijd je liever de situatie waar je bang voor bent. Het kan er zelfs toe leiden dat je in de toekomst helemaal geen auto meer gaat rijden.

Wat ook de oorzaak is van je rijangst, er is altijd een weg naar een oplossing. Bij De Kinkelder Rijopleidingen kun je rekenen op de tijd en aandacht die jij nodig hebt om weer ontspannen te leren rijden.  De instructeurs bij De Kinkelder Rijopleidingen zijn gespecialiseerd in het omgaan met rijangst.

Een opfriscursus kan wonderen doen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en situatie helpen we je in een aantal lessen je zelfvertrouwen terug te vinden.

Zo kruip je weer met plezier achter het stuur!

Wat kost een cursus?

Een opfriscursus kost € 295-, en bestaat uit 6 lessen van 60 minuten.

Interesse?

Schrijf je dan nu in voor een opfriscursus of bel naar 085 06 06 113. We helpen je graag verder.

Aanmelden opfriscursus
De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding