Faalangst

Heb je last van faalangst waardoor je er nog niet in geslaagd bent je rijexamen te halen? Zijn er bepaalde situaties waarin het zweet je in de handen staat? Zijn er bepaalde plekken die je liever mijdt?

Het komt regelmatig voor dat iemand faalangst heeft waardoor het extra moeilijk wordt om je rijbewijs te halen. Laat faalangst je niet van de weg houden! Bij De Kinkelder Rijopleidingen kun je ondanks faalangst gewoon je rijexamen halen. Onze speciaal geschoolde instructeurs kunnen je helpen om met vertrouwen achter het stuur te gaan zitten.

De rijopleiding wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Waar zitten je angsten en op welke manier kunnen we deze wegnemen? Aan de hand van een rijles, bespreken wij of en op welke wijze wij je het beste kunnen begeleiden zodat je uiteindelijk toch dat felbegeerde rijbewijs kunt halen. De Kinkelder Rijopleidingen beschikt over ervaren rijinstructeurs die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Laat je faalangst je niet weerhouden om toch dit doel te behalen!

De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding

Heb je nog vragen of wil je meteen je 1e autorijles inplannen? Met vragen neem dan contact met ons op via 085 – 06 06 113 of wil je je aanmelden.

Gratis proefles