Autorijlessen vanaf 16 jaar: 2toDrive

Eerder starten

Bij de Kinkelder Rijopleidingen kun je beginnen met je autorijlessen voor je autorijbewijs vanaf 16,5 jaar!

Vanaf 17 jaar kun je het rijexamen afleggen. Geslaagd en je rijbewijs in de pocket? Dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jouw gekozen coach. Je mag 1 tot 5 coaches opgeven. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen Wel zo handig toch?

Vanaf 18 jaar mag je alleen (zonder coach) de weg op.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • 16 jaar: je mag starten met het halen van je theorie-examen.

  • 16,5 jaar: je mag gaan rijlessen.

  • 17 jaar: je mag rijexamen doen.

  • 17-18 jaar: geslaagd? Je kan in de auto rijden samen met je coach.

  • 18 jaar: je mag zelfstandig de weg op.

Je coach

Wie wordt je coach? Denk daar eens goed over na. Er zijn een aantal voorwaarden opgesteld om coach te kunnen worden. Niet iedereen kan of mag namelijk coachen. Voor de verkeersveiligheid is het zeker aan te raden als je coach zich goed voorbereidt. Meer informatie vindt je hier!

Coaches melden zich gratis aan via de website van de RDW met hun DigiD en burgerservicenummer.

Meld je aan als coach

Zodra alle coaches geregistreerd zijn kunnen 2toDrivers een begeleiderspas aanvragen. Op deze pas komen de namen van de gekozen coaches te staan.

Wil je meteen je 1ste autorijles inplannen? Klik dan op onderstaande knop

Gratis proefles
De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding

Wij geven rijles in: Duiven, Westervoort, Zevenaar, Babberich, Groessen, Lathum, Giesbeek, Angerlo, Didam, Wehl, Doetinchem, Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren, Rozendaal, Oosterbeek, Huissen, Bemmel, Doesburg staat jouw plaatsnaam er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we jou gewoon thuis ophalen