Spoedcursus auto

 Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze tien- of vijftien daagse spoed rijopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst een afspraak voor een intest. Natuurlijk is het ook mogelijk om een spoedopleiding uit te smeren over 4 tot 8 weken. Je moet wel overdag en doordeweeks beschikbaar zijn.

Theorie

Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen. Theorie halen?

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Intest

Tijdens deze twee uur durende intest krijgt de begeleidend instructeur inzicht in je beginniveau en hoe snel je het allemaal oppakt. Na deze intest krijg je een advies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee uur achter elkaar rijden of liever vier? Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je spoed rijopleiding gaat kosten en wanneer alle lessen plaatsvinden. Ook wordt er direct een afspraak gemaakt voor je tussentijdse toets (indien je dit hebt aangevraagd) en examen. Dus van het begin tot het einde staat jouw opleiding gepland!

Voordelen versnelde rijopleiding

De spoed rijopleiding biedt verschillende voordelen. Hij staat bekend om de zeer hoge slagingspercentages. Daarnaast weet je direct na de intest waar je aan toe bent. De kosten van je rijopleiding zijn bekend en er wordt direct afgesproken wanneer je af mag rijden. Het grootste voordeel van deze spoed rijopleiding is dat je super snel, in 10 of 15 dagen, je rijbewijs haalt.

In de zomer met spoed je rijbewijs halen?

Wil je graag in de zomervakantie je rijbewijs halen? dan hebben wij daar De Kinkelder zomer 15 daagse voor, klik hier voor meer info.

Boek zelf online je intest!

Wil je snel starten met de versnelde rijopleiding? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en boek zelf je intest!

Inschrijven Intest
De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding