Praktijklessen auto en onze persoonlijke aanpak

Ieder mens is uniek en leert op zijn of haar eigen manier. Dat betekent dat onze praktijklessen auto volledig op jou worden afgestemd. We kijken goed naar wat je kunt en naar wat eventueel beter kan. Jij geeft hierin zelf het tempo aan. We houden je vorderingen bij in onze digitale instructievorderingenkaart en volgen zo je ontwikkelingen op de voet.

“JE KRIJGT RIJLES OP MAAT”!

Hoe gaat het in zijn werk.

Zodra je je hebt ingeschreven bellen we jou voor je eerste afspraak. Je instructeur haalt je thuis of op een andere afgesproken plek op en dan begin je met je eerste les.
Je bepaalt zelf (in overleg met de instructeur) de frequentie van de lessen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 1 of 2 keer in de week, een vaste dag of juist niet. Net wat jij prettig vindt

Waar wil je opgehaald worden.

Wil je in een tussenuur lessen, of net na je school, stage of werk? Wij komen je ook daar ophalen voor je autorijlessen! Spreek dit af met je rijinstructeur en les waar en wanneer het jou het beste uitkomt!

Gratis extra’s

Maak gebruik van ons gratis Plus pakket. Naast een goede rijopleiding komen er vaak ook nog praktische zaken om de hoek kijken als je straks alleen op pad gaat na het behalen van je rijbewijs. Bij de Kinkelder Rijopleidingen maak je al kennis met een aantal van deze zaken zoals rijden in een parkeergarage, het maken van een leuke citytrip, tanken en nog meer.

De Kinkelder Rijopleidingen verzorgt haar autorijlessen momenteel in de regio Arnhem, Doetinchem en Nijmegen

Meerijden met de rijles.

Wil één van je ouders/vriend of vriendin een keer met je autorijles meerijden? Dat kan! Bespreek dit vooraf met je rijinstructeur.

Zo krijgen zij een goede indruk wat je allemaal al kunt. Wij houden alles wat je geleerd hebt en hoever dat je gevorderd bent bij in een digitale instructievorderingenkaart. Zo kun jij of je ouders op de app de resultaten inzien. Net zo makkelijk.

Spoedopleiding.

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Dan is onze spoedopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan plannen we eerst een intest.

Theorie

Mocht je de spoedopleiding willen rijden dan is het verstandig dat je daarvoor eerst de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en je examen aanvraagt. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Nog geen theorie?

Intest

Tijdens deze twee uur durende intest gaan we kijken wat je al kan en hoe snel je het oppakt. We geven je dan een lesadvies op maat. Daarna bekijken hoe we de lessen gaan inplannen. Hoe lang en hoe vaak wil je lessen?
Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je versnelde rijopleiding gaat kosten. We plannen dan al je lessen in en wanneer het praktijkexamen gaat plaatsvinden. Intest inplannen?

Wil je meteen je 1e autorijles inplannen?

Aanmelden rijbewijs
De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding

Wij geven rijles in: Duiven, Westervoort, Zevenaar, Babberich, Groessen, Lathum, Giesbeek, Angerlo, Didam, Wehl, Doetinchem, Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren, Rozendaal, Oosterbeek, Huissen, Bemmel, Doesburg staat jouw plaatsnaam er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we jou gewoon thuis ophalen!