Nog meer extra’s

Je hebt al veel gelezen over onze rijlessen. Bij de Kinkelder Rijopleidingen krijg je echter méér waar voor je geld. Zo bieden wij nog een aantal extra’s tijdens je rijopleiding. Extra’s die nog meer toevoegen aan je rijopleiding. Lees hier meer over deze extra vaardigheden die je bij ons op kunt doen.

Pech onderweg

Er kan veel gebeuren als je in de toekomst met je auto op weg gaat naar je eindbestemming. Dan is het toch fijn dat je al het een en ander weet wat te doen bij pech onderweg,

Hoe moet ik de startkabels aansluiten en waar moet ik rekening mee houden. En waar zit het reservewiel en hoe moet ik mijn band verwisselen. Hoe zat het ook alweer met de gevarendriehoek? Allemaal vragen waar je tegenaan kunt lopen bij pech.

In een dagdeel behandelen wij diverse theoretische en praktische vragen op dit gebied. Ook je ouders zijn van harte welkom.

Voor deze pechcursus moet je je apart opgeven. Meld je nu aan. Dit kan telefonisch (bel 085 06 06 113) of meld je aan via je rijinstructeur.

Door Corona niet mogelijk!

Citytrip

Voor je rijbewijs oefen je veel in dezelfde stad. Om nog meer praktijkervaring op te doen organiseren wij zogenaamde citytrips. Dit doen we omdat je dit anders pas onderneemt ná het behalen van je rijbewijs. Via de Kinkelder Rijopleidingen kun je onder begeleiding van een professional een rit maken naar een voor jouw onbekende stad. Hoe spannend is dat! Deze citytrip zit standaard in je rijopleiding. We gaan naar een grotere stad/plek dan je gewend bent om te rijden. Denk aan Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, etc.

Parkeergarage

Een hele bijzondere tak van sport is het rijden in een parkeergarage. Je kent het wel. Helling op en helling af en waar je regelmatig moet stoppen. Het maken van scherpe bochten naar links en naar rechts op meestal smalle doorgangen. Daarnaast kunnen we hier ook weer op allerlei manieren in een parkeervak parkeren. Ook bij de in- en uitgang moet je de auto vaak erg kort bij de knop zetten om je kaartje in te nemen of af te geven. Zo kun je later met een vertrouwd gevoeld de parkeergarage in rijden.

Tanken

Tijdens je rijopleiding is het belangrijk om een keer zelf te gaan tanken. Want waar zit de tankdop, hoe dicht moet ik bij de tank staan en hoe ver moet ik doorrijden? En dan moet er ook nog betaald worden. Hoe werkt het betalen? Wees niet bang. Het uiteindelijke betalen doen wij.

En al deze praktische zaken zijn allemaal inbegrepen in je pakket.

Wil je meteen je 1e autorijles inplannen? Klik op onderstaande button.

Aanmelden rijbewijs personenauto