Extra’s

Je hebt al veel gelezen over onze rijlessen. Bij de Kinkelder Rijopleidingen krijg je echter méér waar voor je geld. Zo bieden wij nog een aantal extra’s tijdens je rijopleiding. Extra’s die nog meer toevoegen aan je rijopleiding. Lees hier meer over deze extra vaardigheden die je bij ons op kunt doen.

Citytrip

Voor je rijbewijs oefen je veel in dezelfde stad. Om nog meer praktijkervaring op te doen organiseren wij zogenaamde citytrips. Dit doen we omdat je dit anders pas onderneemt ná het behalen van je rijbewijs. Via de Kinkelder Rijopleidingen kun je onder begeleiding van een professional een rit maken naar een voor jouw onbekende stad. Hoe spannend is dat! Deze citytrip zit standaard in je rijopleiding. We gaan naar een grotere stad/plek dan je gewend bent om te rijden. Denk aan Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, etc.

Parkeergarage

Een hele bijzondere tak van sport is het rijden in een parkeergarage. Je kent het wel. Helling op en helling af en waar je regelmatig moet stoppen. Het maken van scherpe bochten naar links en naar rechts op meestal smalle doorgangen. Daarnaast kunnen we hier ook weer op allerlei manieren in een parkeervak parkeren. Ook bij de in- en uitgang moet je de auto vaak erg kort bij de knop zetten om je kaartje in te nemen of af te geven. Zo kun je later met een vertrouwd gevoeld de parkeergarage in rijden.

MC Drive

Meestal een van de eerste dingen die je gaat doen is door de MC Drive als je je rijbewijs hebt gehaald, dus ook dit zullen we een keer met je oefenen hoe cool is dat.

Tanken

Tijdens je rijopleiding is het belangrijk om een keer zelf te gaan tanken. Want waar zit de tankdop, hoe dicht moet ik bij de tank staan en hoe ver moet ik doorrijden? En dan moet er ook nog betaald worden. Hoe werkt het betalen? Wees niet bang. Het uiteindelijke betalen doen wij.

En al deze praktische zaken zijn allemaal inbegrepen in je pakket.

Wil je meteen je 1e autorijles inplannen?

Gratis proefles