Automaat nieuw bij de Kinkelder Rijopleidingen B.V.

Alles over het lessen in een automaat en het automaat rijbewijs

 

Rijbewijs B met code 78(automaat)

Wil je je rijbewijs halen? Daarvoor moet je bij De Kinkelder Rijopleidingen zijn. Ook als het gaat om een automaat rijbewijs. Hier lees je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het liever zelf ervaren? Vraag dan een proefles aan.

Wat is het automaat rijbewijs?

Wanneer je rijles volgt en het rijexamen aflegt in een auto zonder koppelingspedaal krijg je een automaat rijbewijs, oftewel rijbewijs B met code 78. Deze code betekent dat je met dit rijbewijs enkel in een auto met automatische versnellingsbak kunt rijden. Wil je overstappen naar een auto met handgeschakelde versnellingsbak? Dan heb je een volwaardig rijbewijs b nodig. Hiervoor hoef je niet opnieuw een theorie-examen te doen, alleen een praktijkexamen.

Praktijk rijles automaat

Steeds meer mensen kiezen voor rijles in een automaat. Het rijdt ontspannen en in steeds meer auto’s is een automaat ingebouwd. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is automaat rijden een uitkomst.

De Kinkelder Rijopleidingen heeft al vele jaren ervaring in automaat rijles. En we weten daarom, omdat je niet hoeft te leren schakelen, dat je bij rijles in een automaat minder lessen nodig hebt.

Voordat je het praktijkexamen aflegt, moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

Automaat rijles

Uiteraard is het met de rijlessen in de automaat ook mogelijk om deze opleiding te volgen in een standaard- of snelle opleiding.

Wil je graag  een 1e rijles afspreken?

Aanmelden rijbewijs personenauto automaat
De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding