Je autorijbewijs in zicht met de eerste rijles bij De Kinkelder Rijopleidingen

De Kinkelder Rijopleidingen biedt jou autorijles van de beste rijinstructeurs, de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoe vaak je lest, keuze in betalingswijze en een transparante manier van werken. Je lest bij ons zowel schakelauto’s als automaat. Bij ons bepaal je zelf of je 1 keer, 2 keer of vaker per week lest. Ook je lestijden pas je aan jouw wensen aan. Je voortgang wordt door ons bijgehouden dit kun je zelf ook gemakkelijk inzien via onze autorijles app. Naast de reguliere rijlessen, kun je bij ons voor rijbewijs B ook kiezen voor een spoedopleiding of een voordelig startpakket. Samen met jou zullen onze professionele rijinstructeurs er alles aan doen om te zorgen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je autorijbewijs!

Zeker achter het stuur

Met ruim 45 jaar ervaring geeft De Kinkelder Rijopleidingen jou vanaf de eerste autorijles het zelfvertrouwen om veilig de weg op te gaan. Met 1 op 1 aandacht zorgen wij ervoor dat je je in de auto en in het verkeer direct op je gemak voelt, zodat jij binnen ‘no time’ dat felbegeerde roze pasje op zak hebt.

Vanaf 16 jaar kun je beginnen met je theorieles en vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met autorijles!

 • De grootste persoonlijke autorijschool in de regio

 • Professionele rijinstructeurs die jaarlijks worden bijgeschoold

 • Flexibele planning waar en wanneer jij wilt

 • Ruim 15.000 cursisten gingen je voor

 • Kiezen uit: losse lessen, Spoedopleiding, of een Pakket

 • Een vaste rijinstructeur

 • Direct beginnen, meestal de zelfde week nog

 • Specialistische rijlessen voor faalangst, ADHD of Autisme

 • Slagingspercentage voor rijbewijs B ver boven landelijk gemiddelde!

 • Examen mogelijk in Arnhem, Doetinchem en Nijmegen

 • De Kinkelder Rijopleidingen: al 45 jaar een familiebedrijf waar kwaliteit bovenaan staat

Hoog slagingspercentage

Al jaren scoort de Kinkelder Rijopleidingen een hoog slagingspercentage en daar zijn we trots op. Kies je voor de Kinkelder Rijopleiding dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en dus op een hoge kans van slagen. En dat doen we nu al meer dan 45 jaar.

Haal dus snel je rijbewijs en meld je aan voor je proefles.

Extra’s

Maak gebruik van onze Extra’s Naast een goede rijopleiding komen er vaak ook nog praktische zaken om de hoek kijken als je straks alleen op pad gaat na het behalen van je rijbewijs. Bij de Kinkelder Rijopleidingen maak je al kennis met een aantal van deze zaken zoals rijden in een parkeergarage, het maken van een leuke citytrip en nog meer.

De Kinkelder Rijopleidingen verzorgt haar autorijlessen momenteel in de regio Arnhem ,Doetinchem en Nijmegen.

Hoe gaat het in zijn werk bij een proefles?

 • Stap 1: Je meld je bij ons aan voor een gratis proefles. (Alleen gratis als je bij ons een lespakket afneemt)
 • Stap 2: Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur. We bellen je op en plannen de proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.
 • Stap 3: Is het zover? Dan komt de rijinstructeur je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur. Gaaf hé? Geen zorgen, de instructeur zit naast je en kan je door middel van de dubbele bediening helpen de pedalen te bedienen. Na afloop van de eerste les, word je weer voor de deur afgezet.
 • Stap 4: Is de proefles voorbij? Dan kun je in overleg met je instructeur een lespakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Betaling kan in overleg in termijnen.

Een les bij De Kinkelder Rijopleidingen duurt 45 minuten. Je rijdt standaard twee lesuren achter elkaar of een veelvoud hiervan, zodat jij extra snel leert! Bij De Kinkelder Rijopleidingen rijd je altijd in de nieuwste lesauto’s. Je instructeur houdt de vorderingen bij op je instructiekaart. En je gebruikt samen het praktijkboek. Hierdoor kun je gemotiveerd toewerken naar je praktijkexamen of de tussentijdse toets.

Meld je nu aan!

Wil je snel starten met je rijlessen? Meld je dan nu aan.

De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding

Wij geven rijles in: Duiven, Westervoort, Zevenaar, Babberich, Groessen, Lathum, Giesbeek, Angerlo, Didam, Wehl, Doetinchem, Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren, Rozendaal, Oosterbeek, Huissen, Bemmel, Doesburg staat jouw plaatsnaam er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we jou gewoon thuis ophalen!