Opfriscursus: zelfverzekerd de weg op!

 Het huidige verkeer is veel drukker dan 30 / 40 jaar geleden. Heb je je rijbewijs gehaald, maar voel je je onzeker om zelfstandig de weg op te gaan? Ben je onzeker of je de regels nog wel allemaal goed kent? Dan is de opfriscursus iets voor jou! 

NOS wijdde er in mei 2016 nog een artikel aan. Steeds vaker gebeurt het dat jongeren die hun rijbewijs halen zich niet zeker genoeg voelen om achter het stuur te kruipen. Ook blijkt uit onderzoek dat ervaren bestuurders bepaalde onderdelen niet goed (genoeg) beheersen waar ze regelmatig in het verkeer mee geconfronteerd worden. Ouderen zitten vaak vast geroest in hun oude gewoonten en de regels die zijn ook niet meer up to date en dan doe je iets dat jouw goed lijkt. Je ziet vaak dat ouderen niet meer meegaan met het verkeer maar een buitenbeentje worden en alles veel rustiger gaan doen, dit maakt het alleen maar meer gevaarlijk voor hunzelf en de andere weggebruikers. Hoe kun je voor jezelf, maar ook voor anderen het autorijden veiliger maken?

De professionals van De Kinkelder Rijopleidingen helpen je graag daarbij, wij zullen de basis regels met je doornemen zodat je weer genoeg weet hebt van de huidige regels in het verkeer, daarnaast gaan we met je rijden en zorgen er weer voor dat je vertrouwd achter het stuur komt te zitten.

Wat gaan we met je allemaal doornemen:

De theorie

De bijzondere verrichtingen. Denk aan:

  • achteruit in een vak parkeren,
  • file parkeren,
  • straatje keren,
  • bocht achteruit

We gaan met je snelweg rijden, maar ook door de binnenstad waar het altijd druk is met alle soorten verkeer, ook zullen we aandacht gaan besteden aan het nieuwe rijden.

De Kinkelder Rijopleidingen wil je graag helpen door middel van een opfriscursus. Door de opfriscursus leer je veiliger auto te rijden en kosten te besparen op het gebruik van de auto. Zo is deze kleine investering gauw terugverdiend!

Verkeerstrauma of Rijangst

Bij een verkeerstrauma of echte rijangst, is een hele andere aanpak nodig. Bij De Kinkelder Rijopleidingen kunt u ook hiervoor terecht, de instructeur die met u gaat werken heeft hiervoor een HBO opleiding gedaan voor coaching, dit is ook echt wel nodig want er wordt veel meer van een instructeur gevraagd en dit leer je niet met een 1 dag cursus.

Meer weten over verkeerstrauma of rijangst klik op de link?

Prijs opfriscursus

De basis opfriscursus bestaat uit 6 uur. En kost € 360,- natuurlijk als blijkt dat je meer tijd nodig zou hebben is deze opfriscursus uit te breiden.

Starten met de opfriscursus?

Bestel hem vandaag nog

We bellen je binnen 24 uur om een afspraak in te plannen.