Werving en selectie

Wat maakt de Kinkelder Rijopleidingen nu zo uniek? Waarom kiezen voor de Kinkelder Rijopleidingen?

Onze kracht is de werving en selectie.

Niet alleen voor onze cursisten maar zeker ook voor onze opdrachtgevers (bedrijven).

Opdrachtgever.

Zodra u zich aanmeldt als klant (opdrachtgever) bij ons opleidingsinstituut word er een intakegesprek gepland.

Tijdens dit gesprek wordt er een profiel opgesteld naar welke cursist (lees: toekomstig werknemer) u op zoek bent.

Waar liggen uw wensen en voorkeuren?

Na het intakegesprek gaan wij met behulp van dit profiel op zoek naar een geschikte kandidaat voor u. Resulteert deze zoektocht bij zowel opdrachtgever als cursist tot een gewenste voortzetting dan gaan wij voor u aan de slag. De cursist doet tijdens de opleiding werkervaring op bij uw bedrijf. Na een positieve afronding van de opleiding kan de cursist als werknemer, franchiser of zzp’er bij u aan de slag. Door de bij u opgedane werkervaring/praktijkstage is de cursist bekend met uw bedrijf en daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Dit vergroot de kans dat u een geschikte werknemer in uw organisatie krijgt die past binnen de bedrijfscultuur en organisatie.

Aanmelden Werving en Selectie

Cursist.


Op het moment dat u zich meldt bij ons opleidingsinstituut vindt er een intakegesprek plaats. Aan de hand van een aantal gegevens wordt er een profiel van u opgesteld.

Met dit profiel gaan wij op zoek in ons opdrachtgeversbestand en kijken of wij een match tussen u en de opdrachtgever kunnen vinden. Is deze match niet te vinden dan gaan wij op zoek voor u.

Tijdens de opleiding doet u bij de opdrachtgever werkervaring en/of praktijkstage (1 of 2 dagdelen per week).  Zo leren cursist en opdrachtgever elkaar beter kennen. Afhankelijk van de opleiding kan dit als praktijkstage worden genoteerd. Bij opleidingen waar de praktijkstage pas plaatsvindt nadat de theoretische studie is afgerond, verloopt dit anders. Maar het grote voordeel is dan wel dat u al praktijkervaring opgedaan hebt op het moment dat u praktijkstage gaat lopen. In tegenstelling tot andere opleidingsinstituten vragen wij geen stagevergoeding of baangarantievergoeding aan u.

Uiteraard bent u als cursist vrij om gebruik te maken van deze manier van werving en selectie.

Heeft u interesse gekregen in ons opleidingsinstituut of in één van onze opleidingen? Vraag een brochure aan van één van onze opleidingen of schrijf u in. Ook kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

 

Wij maken de verbinding!