NIEUW!
ZATERDAGOPLEIDING RIJINSTRUCTEUR.

Naast onze reguliere doordeweekse opleiding voor rijinstructeur starten we nu ook met een zaterdagopleiding voor dit mooie beroep.

ONZE ZATERDAGOPLEIDING START:

  17 APRIL

INTERESSE? MELD JE NU AAN VOOR MEER INFORMATIE!

Ben je aan het nadenken over je verdere loopbaan? Of op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Laat je eens vrijblijvend informeren over alle facetten van het mooie en afwisselende beroep van rijinstructeur. Iedere les is weer anders. Iedere leerling is anders en vergt een juiste aanpak en begeleiding. Daarnaast wisselt je lesonderwerp per leerling. Ga je vandaag beginnen met gelijkwaardige kruisingen oversteken, met het berijden van een rotonde of is het een beginnende leerling en ga je aan de slag met op- en terugschakelen?

Daarnaast biedt ons beroep de mogelijkheid om in loondienst van een autorijschool te gaan werken. Maar wil je liever als franchiser of ZZP’er aan de slag dan kan dat uiteraard ook. Of wil je direct je eigen autorijschool gaan beginnen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bereid je bij het laatste wel goed voor en laat je goed informeren zodat je goed beslagen ten ijs komt. Tenslotte bereid je je als rijinstructeur ook goed voor op iedere les.

Als rijinstructeur neem je van het begin af aan de leerling mee in de dynamische wereld van het verkeer. Stapsgewijs opleiden naar het niveau van een veilig en zelfstandig bestuurder. De beleving bij een geslaagde leerling blijft fantastisch. En valt het resultaat tegen dan ga je met een doelgerichte aanpak aan de slag met de adviezen die een leerling heeft meegekregen.

Natasja Croon, de Kinkelder Rijopleidingen