Informatie en beleid Corona Virus

Op deze pagina vindt je de meest gestelde vragen die ons bereiken met daarbij ons antwoord . Indien jouw vraag/antwoord er niet bij staat, horen we dit graag. Uiteraard blijven onze kantoren in afgeslankte vorm open en bereikbaar. Indien de situatie het toelaat en de overheid/CBR weer “groen licht geeft” , zullen wij contact opnemen met kandidaten en opdrachtgevers om afstemming te vinden over het vervolg.

Wij zitten in voertuigen minder dan 30 cm van elkaar vandaan in een gesloten ruimte, we hebben veel groepen cursisten in huis en alles afwegend is het besluit genomen te stoppen met alle les activiteiten.

Wij betreuren deze maatregel, maar gezien de ontwikkelingen willen wij geen risico nemen. We hopen op je begrip en staan je graag te woord bij eventuele vragen. Je kunt ons bereiken op 085-06 06 113 of via de mail :

info@dekinkelderrijopleidingen.nl

Meest gestelde vragen:

Corona

Examen is afhankelijk van het CBR, zodra zij het bericht geven dat er weer examens afgenomen zullen worden laten wij u dat weten. Lessen bekijken we per week als we weer denken te kunnen lessen krijgt u bericht. Kijk ook regelmatig op de website en onze facebook pagina voor informatie.

Nee,  ons kantoor neemt contact met je op zodra we weer kunnen plannen.

  Het CBR neemt ook de Code95 trainingen niet meer af, dus deze gaan niet door. De IBKI examens zijn ook opgeschort, tot ten minste 6 april.

 Nee, onze rijlessen worden allemaal stopgezet, er kunnen ook geen examens gereden worden.

Ja je theorie- en praktijk lessen/cursus wordt zodra het CBR het toestaat weer ingepland door ons. Je rijopleiding wordt ‘opgeschoven’.

Load More