FAQ items aan het laden...

Om uw examen, voor het behalen van een rijbewijs te kunnen aanvragen, moet u eerst een gezondheidsverklaring invullen. Dit doet u via Mijn CBR. Klik op bovenstaande afbeelding om naar Mijn CBR te gaan om een gezondheidsverklaring aan te vragen.

Om te kunnen inloggen op Mijn CBR heeft u een DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan op digid.nl.

Mijn CBRDe Kinkelder Rijopleidingen regelt graag voor u de aanvraag van het examen bij het CBR. Om dit mogelijk te maken dient u de Kinkelder Rijopleidingen te machtigen om dit voor u te doen. Deze machtiging kunt u aan ons geven op Mijn CBR. Klik op bovenstaande afbeelding om naar Mijn CBR te gaan.

Om in te kunnen loggen op Mijn CBR heeft u een DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD dan kunt u deze aanvragen op digid.nl