Je Bromfiets rijbewijs haal je bij De Kinkelder Rijopleidingen

Ben je het fietsen naar bijvoorbeeld je school zat? Wil jij je snel en handig kunnen verplaatsen op de momenten dat jij het wilt? Of lekker gaan toeren als het mooi weer is?

Bromfiets of scooter rijden is geweldig! Om naar school of je werk te gaan of natuurlijk lekker met vrienden en vriendinnen door de stad te toeren, gezellig met vrienden een dagje weg op de scooters.

Dan is het rijden op een scooter of brommer iets voor jou. Bij ons ben je hiervoor aan het goede adres. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring. Dus binnen ‘no time’ heb jij je AM rijbewijs op zak!

Hoe gaat het in zijn werk

Bij De Kinkelder Rijopleidingen haal jij je scooter rijbewijs en brommer rijbewijs in twee stappen: eerst je scooter theorie en dan de praktijk. Je theorie kost je slechts 1 dag en direct daarna staat er een examen gepland. Meteen daarna kun je praktijkles gaan volgen, zodat je binnen no-time met je scooter, bromfiets of snorfiets de weg op kunt!

Als je in het bezit bent van een theoriecertificaat, kun je bij De Kinkelder Rijopleidingen ook van start met praktijklessen voor je scooter rijbewijs of bromfiets rijbewijs. Deze praktijklessen worden in Arnhem gereden. Je kunt dan supersnel je rijbewijs halen. Dit kan namelijk dezelfde dag nog!

Met De Kinkelder Rijopleidingen in de kortste tijd wegrijden op je brommer of scooter!

  • Praktijklessen in 1 dag

  • De theorie leren met een dagcursus of zelfstudie

  • Snelle theoriecursus in 1 dag

  • De Kinkelder heeft een zeer hoog slagingspercentage

  • Geen wachttijden

  • De Kinkelder Rijopleidingen al 45 jaar het beste adres voor je rijbewijs!

DE KINKELDER RIJOPLEIDINGEN HEEFT EEN HOOG SLAGINGSPERCENTAGE!

Dus een grote kans dat je meteen met je Bromfietsrijbewijs naar huis gaat!

Aanmelden bromfietsrijbewijs
De nummer 1 in specialistische rijlessenGoed voor ElkaarOmdat je altijd het beste wilt
Bij De Kinkelder Rijopleidingen ben jij aan het beste adres als je specialistische rijlessen nodig hebt (faalangst, ADD, ADHD, Autisme)Iets nieuws aanleren vergt tijd en inzet, niet alleen van de leerling maar natuurlijk ook van ons.
Teamwork dus!
Met 45 jaar ervaring en de expertise op het gebied van rijopleidingen, is De Kinkelder Rijopleidingen de beste keuze voor jouw rijopleiding