Autorijles bij De Kinkelder Rijopleidingen

 

Zeker achter het stuur

Met ruim 40 jaar ervaring geeft De Kinkelder Rijopleidingen jou vanaf de eerste autorijles het zelfvertrouwen om veilig de weg op te gaan. Met 1 op 1 aandacht zorgen wij ervoor dat je je in de auto en in het verkeer direct op je gemak voelt, zodat jij binnen ‘no time’ dat felbegeerde roze pasje op zak hebt.

 

Vanaf welke leeftijd?

Met 16,5 jaar kun je bij ons al starten met rijlessen en op je 17e mag je officieel rijexamen doen. Met theorielessen mag je zelfs al beginnen als je 16 bent.
Er is één voorwaarde: stel je haalt je rijbewijs op je 17e, dan heb je tot je 18e jaar wel een volwassen ‘coach’ nodig die je naast je in de auto zit als je op pad gaat. Wie dat is, dat bepaal jij zelf.

 

Aanmelden als coach:
Heb je voor je 18e verjaardag het praktijkexamen behaald? Dan mag je alleen de openbare weg op onder begeleiding van een ‘coach’. Deze moet minimaal 27 jaar zijn en 5 jaar in het bezit zijn van het rijbewijs.
Voor deze coach moet een begeleiderspas worden aangevraagd. De coach registreert zich eerst met zijn DigiD en daarna kan er via de RDW een begeleiderspas worden aangevraagd.
Voor meer info: 2toDrive

 

Voor elk wat wils!

Ons team bestaat uit (aantal) instructeurs, allemaal gecertificeerd en met een schat aan ervaring. Vind jij het prettig om een vrouwelijke of juist een mannelijke instructeur te hebben? Geen probleem. Je kunt bij ons je voorkeur aangeven.
Maak kennis met onze instructeurs.

 

Lekker op weg

Je lest altijd in dezelfde auto: Een Renault Clio of Captur, beide solide en vooral comfortabele lesauto’s. Daarnaast heb je een vaste instructeur. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. We komen je thuis of op een andere afgesproken plek ophalen en daar word je ook weer afgezet, wél zo makkelijk!

 

Diverse mogelijkheden

Hoeveel lessen je precies nodig hebt is vooraf moeilijk vast te stellen. Iedereen leert nu eenmaal op zijn of haar tempo. Maar de praktijk wijst uit dat je al na een paar lessen écht aan het rijden bent. Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen, maar ook voor een starterspakket, een spoedopleiding of één van onze speciale actiepakketten.

 

Benieuwd naar wat het beste bij je past? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

 

AANMELDEN