Opfriscursus voor het aanhangerrijbewijs

Je hebt al langere tijd een rijbewijs voor de aanhangwagen maar al lang niet meer gereden met een aanhangwagen. Je bent sinds kort de trotse eigenaar van een caravan of aanhangwagen geworden. Dan blijkt het vaak toch lastig om weer met een aanhangwagen te rijden.

Vooruit rijden met de aanhangwagen, dat gaat je nog wel redelijk af maar als er achteruit gereden moet worden dan lukt dat meestal niet of valt het toch behoorlijk tegen. Dan is het toch moeilijker dan het lijkt.

Maar je wilt toch graag op vakantie met de caravan of gebruik maken van je aanhangwagen. Verbeter dan je vaardigheden met een opfriscursus van de Kinkelder Rijopleidingen. Volg dan onze praktische opfriscursus.

Opfriscursus

Je gaat tijdens deze opfriscursus een aantal uren rijden onder het toezicht van één van onze bekwame instructeurs. De instructeur zal eerst gaan bekijken waar de aandachtspunten liggen zodat je je vaardigheden en manoeuvres met de aanhangwagen kunt verbeteren. We zullen deze aandachtspunten gaan oefenen en je handige tips en trucs aanleren. Deze trainingen zorgen ervoor dat je zelfvertrouwen weer toeneemt.

Onze ervaring leert dat wanneer je veel voorkomende manoeuvres weer onder de knie hebt, je ook weer met plezier de weg op zult gaan.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je hier aanmelden of bel 085-06 06 113.

Aanmelden opfriscursus