Snel en veilig de weg op met je scooter/brommerbewijs
met hulp van rijschool Arnhem. 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap om makkelijk jou scooter/brommer rijbewijs te halen?
Wij van rijschool Arnhem willen jou daar graag bij helpen!
Het behalen van je scooter/brommer rijbewijs gaat in een aantal stappen bij rijschool Velp, we gaan namelijk eerst werken aan theorie en daarna de rijlessen met examen. 

 

Je theorie halen kan bij rijschool Arnhem als volgt:

Bij ons hoofdkantoor in Duiven worde wekelijkse theorie cursussen gegeven, hier kun je aan mee doen. De cursus is van 9.00 tot 17.00 uur, op deze dag word de theorie voor het scooter/brommer rijbewijs op een makkelijke manier uitgelegd waardoor je het goed kan onthouden. Twee dagen na de theorie cursus ga je het examen doen. Het kan natuurlijk heel goed dat je in die 2 dagen nog vragen hebt of toch nog onderwerpen niet helemaal begrijpt, dit is geen probleem wij hebben namelijk een WhatsApp hulplijn die altijd te bereiken is voor alle vragen en snel beantwoord zal worden door een van onze gecertificeerde instructeurs. 

 

Praktijk lessen en het examen:

Nadat je de theorie behaald hebt kun je aan de slag met de praktijk. Rijschool Arnhem werkt als volgt, je krijgt 2 keer rijles van 2 uur en hierna volgt gelijk het examen. Dit kun je doen op 2 locaties namelijk Arnhem en Doetinchem.
Onze methode is efficiënt dit blijkt uit het hoge slagingspercentage en het korte tijdsbestek waarin de leerlingen hun AM rijbewijs behalen! 

 

Rijschool Arnhem, de beste in Arnhem! 

 

Arnhem rijopleidingen heeft twee vestigingen, deze zijn gelegen in Duiven en Didam. Hier kun je de meeste rijopleidingen volgen. Rijschool Arnhem is met meer dan 40 jaar aan ervaring en het hoogste slagingspercentage van de regio dé opleider in Arnhem. Dit is ook terug te vinden op het CBR waar alle slagingspercentages te vinden zijn.

Hopelijk zien we jou binnenkort!